Rome: The Golden Age – Ny slot från NetEnt

Imorgon, den 9:e Februari, släpps den senaste spelautomaten från NetEnt. Den svenska spelutvecklaren NetEnt är känd bland annat för sina innovativa video slots samt för sina stora vinster och jackpottar, och deras grafik är känd för att tillhöra casinovärldens bästa. Nu har det äntligen blivit dags för en ny online slot. Och denna gång ska vi bege oss tillbaka till det Romerska imperiets storhetstid. Och i Rome: The Golden Age får vi chansen att själva ta del av denna mytomspunna tid full av rikedomar.

Samla The Golden Age symboler på hjulen för att lämna en gyllene ram på spelfältet. När du sedan snurrar fram en wild kommer denna att expanderas som en löpeld och spridas till alla gyllene ramar över spelfältet. Tillsammans med förtjusande grafik, catchy musik (som snabbt fastnar på hjärnan) och möjligheten till stora free spins multipliers innebär Rome: The Golden Age en perfekt start på det nya året!

Du hittar Rome: The Golden Age och många fler spelautomater hos Casumo.
Klicka här för att ta emot din välkomstbonus på 100 free spins hos Casumo nu!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Rome: The Golden Age - Ny slot från NetEnt

Progressiv free spins multiplier

Som vi redan varit inne på tidigare så är NetEnt slots ofta fullproppade med spännande bonuslägen och funktioner. I Rome: The Golden Age får vi en progressiv free spins multiplier. Så vad exakt innebär det? Genom att snurra fram Golden Age symboler kan du få poäng som fyller upp din multiplier mätare, som syns ovanför spelfältet. För var 200:e poäng du får går multiplier mätaren upp i nivå. Detta går långsamt till en början, men ju högre nivå du är, desto bättre blir skalan. Dessutom sparas dina framsteg mellan dina spelrundor. Den högsta möjliga nivån innebär en 1000x multiplier på dina free spins!

Självklart har spelet också ett free spins läge. I detta läge kastas vi in i en episk gladiatorfight i Kolosseum. Läktaren är fylld med skrikande åskådare, och en gladiator står öga mot öga med en tiger. Du aktiverar läget genom att samla 3 scatter symboler på hjul 2-3-4, och får 3 free spins till att börja med. Men under tiden som du spelar i bonusläget får du chansen att samla på dig ännu fler free spins.

Rome: The Golden Age från NetEnt släpps hos svenska spelsidor redan imorgon, den 9:e Februari. Spelet har en RTP på 96,06%, 5 hjul, 20 betallinjer och en max utbetalning på 100,000x. Spelet har hög volatilitet.

Spelsidor.net