Kampsport betting – Odds på boxning & MMA hos svenska bettingsidor

Kampsporter är kanske en av de äldsta formerna av idrott i mänsklighetens historia. Dessa kraftmätningar har alltid varit populära, och redan i antikens Grekland var olika former av brottning det sanna styrketestet. Genom åren har vi förfinat världens olika discipliner, och idag finns det miljontals utövare och fans av till exempel karate, kung-fu, boxning, mma, muy-thai, kickboxning, jiu-jitsu, sumo, BJJ, taekwondo, judo och många fler. Det har också alltid varit populärt att betta och att satsa pengar på kampsporter; och idag hålls denna tradition vid liv av spelsidor på nätet. Du som är intresserad av kampsport hittar mängder av spännande odds på nätet, och du kan betta precis lika enkelt i mobilen och surfplattan som på datorn. Boxning och MMA är fortfarande de stora favoriterna, men det finns mycket mer spännande att välja bland.

Hitta oddsen på kampsport hos

Spelsida
Bonus
Betyg
Spela
1
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2
100 cash free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Spelsidor erbjuder gott om odds på kampsporter

Spelsidor i Sverige erbjuder många möjligheter för odds på diverse kampsporter. Detta inkluderar dessutom liveodds med cashout, och ibland även gratis live streaming. Detta inkluderar så klart sällan Pay-Per-View evenemang, men det kan finnas en hel del mindre turneringar och tävlingar tillgängliga. För att få den bästa starten kan du också ta del av de betting bonusar som spelsidorna erbjuder. Dessa kan innebära allt från extrapengar till gratisspel och oddsboostare. Om du vill veta mer om olika typer av oddsbonusar så kan du hitta gott om artiklar och guider på vår webbsida.

I bettingsidornas odds sortiment finns det inte mycket att klaga på, och i princip alla världens större kampsporter finns tillgängliga. Dessutom hittar du lite mer udda sporter, som till exempel sumo och judo, vilka kan ge en lite mer varierad upplevelse. Inför särskilda tävlingar kan spelbolagen även hålla särskilda kampanjer, där du får extrapengar eller bättre odds på utvalda matcher. Givetvis är det boxning och evenemang inom MMA, särskilt UFC, som står för de bredaste oddsmarknaderna. Här hittar du alla möjliga spännande prop-bets; inte bara de klassiska vinnarspelen.

Boxning – Fortfarande värdens största kampsport

Det är få sporter som kan dra så mycket åskådare som boxning, även om matcherna går som Pay-Per-View. Till exempel så uppskattas över 50 miljoner människor ha sett Floyd Mayweather Jr VS Conor McGregor matchen 2017, trots att det kostade pengar att streama eventet. Det är inte många sporter i världen som kan skryta med såna siffror. Kampsport är väldigt bettingvänligt, även för nybörjare, eftersom att vem som helst kan välja en favorit av två fighters och satsa pengar på denna. I en relativt jämn match kan allting hända på några sekunder, så det är svårt att satsa “fel”.

Traditionellt sett så föredrar en stor majoritet av boxningsfans att betta på matchens vinnare. De som är lite mer insatta i specifika fighters brukar även spela på hur matchen kommer att avgöras; genom poäng, KO eller TKO. Andra vanliga oddsmarknader inkluderar till exempel tilldelade poäng, vunna ronder, antal ronder, knockdowns, eventuella poängavdrag och så vidare.

Kampsport betting - Odds på boxning & MMA hos svenska spelsidor

MMA – Mixed Martial Arts och UFC växer ständigt

Den relativt unga sporten MMA har snabbt vuxit till att bli en av världens mest populära kampsporter. Särskilt den stora internationella organisationen UFC lockar suveräna fighters från mängder av olika discipliner och bakgrunder, samt självklart miljontals åskådare. MMA anses av många vara den ultimata kampsporten, eftersom att den helt enkelt kombinerar de starkaste momenten från andra kampsporter i en och samma ring; octagonen. Fighters inom UFC har ofta en bakgrund inom boxning, kickboxning, BJJ, judo och brottning. Det är inte ovanligt att de regerande mästarna har flera svarta bälten. I det stora hela fungerar MMA betting på samma sätt som boxning, men eftersom att fler typer av slag, grepp och kast är tillåtna så variera marknaderna mer. En av de vanligaste sätten att vinna inom MMA är till exempel via submission, och detta är mycket populärt att betta på.