Bonus trading – Så utnyttjar du bonusarna för garanterad vinst

Det finns ett kryphål hos svenska spelbolag som många använder för att säkerställa att de garanterat får en vinst. Genom att använda bonus trading går det att utnyttja spelbolagens bonuserbjudanden till sin fördel utan någon risk att förlora sina pengar. Detta går att göra så länge du har extrem kontroll på vad du ska göra. Det finns inget utrymme för misstag eftersom ett fel kan innebära att du går från plus till minus. 

Samtidigt är det värt att nyttja bonus trading så länge du har koll på vad du gör. En insats på 13 – 14 000 kronor kan göra att du går med 10 000 kronor plus på bara några dagar. Det finns flertalet spelare som gör detta på heltid och det är svårt för spelbolagen att göra något eftersom det inte går att bevisa. Det enda du bör hålla koll på är att inte spela samma spelbolag mot varandra eftersom det innebär att du kan bli påkommen. Följer du instruktionerna nedan kommer du att klara av bonus trading utan några problem alls.

Spelsida
Bonus
Betyg
Spela
1
100 cash free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Börja med att hämta oddsbonusar och bestäm en budget

För att kunna få ut något av din bonus trading behöver du först ta emot oddsbonusar. Det du bör kolla är hur omsättningskraven ser ut. Inom bonus trading vill vi inte ha för höga omsättningskrav. De bonusar som har högre krav än 10x bonusbeloppet gör bäst i att undvikas. Detta eftersom vi vill kunna få ut pengarna så snabbt möjligt. Kolla också vilket minimum odds som måste läggas. Ditt första steg är att hämta bonusarna och aktivera dem. För att det ska vara värt det är det bäst att ta emot bonusar som i alla fall dubblar din insättning av spelsidan. Om du går in med 13 000 kronor kommer du att ha 26 000 kronor att spela för om alla bonusar är på 100%. 

Nu är det dags att omsätta bonusarna

Efter att du har tagit emot bonusarna är det dags att omsätta de olika bonusarna mot varandra. Det gör du genom att spela på samtliga utfall i en match. Är det fotboll eller andra sporter där det kan bli oavgjort ska du spela på att hemmalaget vinner, att bortalaget vinner och att matchen slutar oavgjort. Du ska vinna lika mycket på varje utfall och kommer att gå lite minus på ditt bet. Men eftersom du dubblat dina insatser kommer du att vara färdig med omsättningskraven innan du har förlorat mer än du gått in med.

Samtidigt vill vi gå så lite minus som möjligt på varje bet. Därför sätter vi upp en formel för att räkna ut hur mycket minus vi går på varje spel. Använd dig av Excel eller Google Kalkylark för att räkna ut hur mycket du går minus på varje bet. Tänk på att inte köra live odds då det förändras snabbt utan istället är det pre game betting som gäller.

Så ser formeln ut när du ska räkna ut värdet på ditt spel

Börja med att fylla i oddsen på samtliga utfall, till exempel säger vi att Manchester United möter sin stadsrival Manchester City i ett hett derby. 

  • Manchester United 3,00
  • Oavgjort 3,25
  • Manchester City 2,55

Vi säger att vi satsar 4000 kronor på Man City till oddset 2,55 hos Spelbolag 1. Då kommer vi att ha 10800 kronor om spelet går in. Det innebär att vi också måste vinna 10 800 kronor på Manchester City-vinst samt oavgjort. Därför delar vi 10 800 med 3,25 och sedan 10 800 med 2,55.

Det betyder att för att vinna lika mycket på varje måste vi satsa följande:

  • 4000 kronor på Man City till oddset 2,55 ger 10 800 kronor
  • Oavgjort har oddset 3,25 vilket innebär att vi tar 10800/3,25 = 3324 kronor
  • Man United seger har oddset 3,00 vilket betyder 10800/3 = 3600 kronor

Vi vet nu hur mycket vi behöver satsa på varje utfall. Nästa steg blir att räkna ut hur mycket vi förlorar. Det gör vi genom att först räkna ut hur mycket vi totalt satsar, sedan jämföra det med hur mycket vi vinner. I det här exemplet vet vi att vi vinner 10800 kronor men vi behöver satsa 4000 + 3324 + 3600 = 10923. Det innebär att vi förlorar 123 kronor på detta bet men hur många kronor vi förlorar är inte relevant eftersom det kan vara missvisande. Istället använder vi oss av en formel. Ta summan vi satsar/summan vi vinner minus 1. I detta exempel (10923/10800)-1)). Svaret blir -0,01126 vilket är väldigt bra. Så länge summan du får är -0,05 eller lägre anser vi att du ska lägga ett bet.

Bonus trading -  Så utnyttjar du bonusarna för garanterad vinst

Fortsätt tills du är klar

Du fortsätter att spela sidorna mot varandra enligt denna formel tills du har omsatt färdigt bonusarna. Ett tips är att spela favoriterna på de sidorna med lägst omsättningskrav, då kommer det att gå snabbare så länge du inte har oturen och får uppleva massor av skrällar. När du är färdig med omsättningskraven kommer du att ha en summa kvar som är större än den du satsade. När vi använt oss av bonus trading på 13-14K brukar vi gå med ungefär 10 000 i vinst.