Free bets och riskfria spel – Betta utan risk på svenska spelsidor

När det kommer till betting bonusar så finns det inget som slår free bets och riskfria spel. Med dessa bonusar kan du betta på alla dina favoriter, från Champions League och Bundesliga till F1 och eSporter. Särskilt om du är sugen på att prova på någonting nytt, men känner att du inte har tillräckligt bra koll för att kunna spela framgångsrikt. Det är i dessa tillfällen som free bets och riskfria spel verkligen skiner. De låter dig nämligen placera spel utan att riskera dina egna pengar. Hos oss på Spelsidor.net kan du alltid räkna med att hitta de bästa bonusarna för svenska casino- och bettingsidor. Håll koll på vår topplista för att hitta de senaste och bästa bonusarna!

Spelsida
Bonus
Betyg
Spela
1
100 cash free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Svenskarnas favoritbonusar för odds

Tillsammans med välkomstpaket, free spins och oddsboostare är free bets och riskfria spel svenskarnas favoritbonusar. Vi tycker om att få mycket för pengarna, och ännu mer när vi får någonting gratis. Det är precis detta som gratisspelen och de riskfria spelen är, gratis bonusar. Du behöver förvisso oftast göra en insättning för att ta emot dem, men när du väl sedan har bonusarna så får du en chans att vinna pengar utan risk att förlora dem. Som med alla betting bonusar så finns det vissa villkor att förhålla sig till. Oftast kommer de med omsättningskrav. Vad detta innebär är att du behöver omsätta, alltså satsa, summan av din bonus ett visst antal gånger innan du kan ta ut vinsterna. Allt detta förklaras i villkoren, och det är därför viktigt att du läser igenom dem.

Free bets och riskfria spel - Betta utan risk på svenska spelsidor

Free bets – Gratisspel

Free bets, som ibland kallas för gratisspel på svenska spelsidor innebär att du får placera ett bet med spelbolagets pengar. I villkoren och reglerna står det om du kan använda spelen på valfria sporter och matcher, eller om du måste följa vissa särskilda riktlinjer. Detta kan bero på aktuella kampanjer och tävlingar. Är det högsäsong för fotboll så är det vanligt att dina bonusar gäller till just dessa matcher. När du vet vad du kan och vill spela på är det dags att placera ditt free bet. Spelbolaget har då gett dig en förutbestämd summa. Det kan handla om 50 kr, eller några hundra. Om du förlorar spelet så gör det ingen skillnad för balansen på ditt spelkonto, eftersom att det var bettingsidans pengar du satsade.

Riskfria spel – Egna pengar, men utan risk!

När du får ett riskfritt spel så har det ofta ett maxtak. Du måste spela för dina egna pengar, men om ditt spel skulle förlora så kommer du att få insatsen tillbaka, upp till den maxgräns som spelbolag bestämt. Det fungerar alltså lite som en pengarna-tillbaka-försäkring på din kupong. Precis som gällande gratisspelen så kan det vara särskilda regler över vad du kan använda spelet på.

Olika spelbolag nischar sig på olika saker. Detta gäller både när det kommer till odds utbudet och vad bonusarna kan användas till. Av denna anledning kan det vara till fördel att registrera ett konto hos flera olika spelbolag.