Melodifestivalen odds – Betting på Melodifestivalen

Melodifestivalen har alltid varit ett av svenskarnas favoritunderhållningsprogram. Och det blir så klart roligare när vi är ett så himla framgångsrikt land också. Tack vare detta har även Melodifestivalen odds blivit mycket populärt här bettingsidor på nätet. Idag kan du logga in på en svensk bettingsida och hitta gott om odds på både på svenska Mello och på den internationella Eurovision. Är du en av de 3 miljoner svenskar som bänkar sig framför Mello? Då bör du definitivt testa att betta på Melodifestivalen!

Bettingsidor med odds på Melodifestivalen

Spelsida
Bonus
Betyg
Spela
1
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2
100 cash free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hitta Mello oddsen hos svenska spelsidor

Vill du försöka konvertera dina Mello-kunskaper till cash så rekommenderar vi först och främst att du hittar en svensk spelsida. Särskilt om du vill spela på de olika deltävlingarna runtom i Sverige som leder upp till final. Givetvis kan du spela på Eurovision hos i princip varenda sportsbook i Europa, men de svenska bettingsidorna har mycket bättre koll på svenska sporter och evenemang än vad de utländska har, vilket gör att du får bättre och mer intressanta odds. Vi rekommenderar svenska spelsidor som LeoVegas, Betsson och Snabbare när du vill spana in betting på Melodifestivalen.

Inför Melodifestivalen odds är det alltid vinnarspelet som är mest populärt. Du kan betta på vem som kommer vinna, alltså få flest poäng, i de olika deltävlingarna, i svenska Melodifestivalen samt i Eurovision finalen. Du kan också betta på placeringen för enskilda bidrag, till exempel om bidraget kommer att hamna på top 3. Om du har en solklar favorit som du hejar på oavsett vad så rekommenderar vi att du placerar dina odds tidigt. Långtidsspel är vanligt i Mello, och ju tidigare du lägger dina spel, desto mer fördelaktiga odds kan du hitta. Närmare tävlingen, när allmänheten vet mer om de olika låtarna och artisterna, så är oddsen inte lika fördelaktiga. Om du väntar tills efter en eller flera av deltävlingarna så kommer oddsen sänkas drastiskt mot vad de var innan.

Head to Head på svenska Mello artister

Något som är riktigt populärt när det kommer till sportsbetting är Head to Head. Det här är ett koncept som innebär att spelbolagen ställer två lag eller spelare mot varandra, och bettingfans kan spela på vilket av alternativen som kommer att briljera. Du hittar även Head to Head på artister inom Melodifestivalen. Detta är ett spännande och lite udda sätt att betta, men det gör hela evenemanget extra spännande. Låt oss titta på ett exempel. Inför 2021 års Melodifestivalen talas det redan i förväg en hel del om rivaliteten mellan Danny Saucedo och Erik Saade. När dessa två väl placeras i samma deltävling kommer det att bli eld och lågor. Då kan du alltså både placera ett spel på vem du tror får mest röster i deltävlingen och vem av de två artisterna som vinner i Head to Head.

Sverige i Eurovision Song Contest

Vissa säger sig inte vara intresserade av Melodifestivalen, men evenemanget är så mycket mer än bara en tävling. Generationer har formats och definierats av Mello, och det har även blivit en fråga om nationell stolthet. Och som svenskar så har vi mycket att vara stolta över när det kommer till just Melodifestivalen. Vi är faktiskt på andraplats i hela världen när det kommer till Eurovision vinster. Med hela 6 vinster ligger vi bara en vinst samt placering bakom Irland, som är förstaplatstagaren. Vem som var vid liv då glömmer till exempel Waterloo med ABBA, 1974? Eller Carolas Stormvind 1991? Eller för våra lite yngre läsare, Loreen med Euphoria 2012, samt Måns Zelmerlöws Heroes 2015?

Under Mello och Eurovision kommer vi svenskar tillsammans som ett folk för att heja på våra favoriter och landsmän- och kvinnor. Det är en av de få tillställningar som hela familjen kan heja på tillsammans; från barn och barnbarn till mor- och farföräldrar. Och för att göra det hela lite extra spännande kan du så klart också se till att ha en personlig insats hos bettingsidorna!

Betta på Melodifestivalen - Odds på Mello

Melodifestivalen odds bonus

Om du är ny inom odds och betting och sugen på att spela på Melodifestivalen så rekommenderar vi varmt att du tar emot en odds bonus. Men en bonus kan du ibland mångdubbla din första insättning, och kanske även få ett free bet eller två. Du kan använda din bonus både för att spela på Melodifestivalen och för att testa på annan betting. En odds bonus passar utmärkt för alla: Oavsett om du är ett Melodifestivalenfan som vill prova på betting, eller ett bettingfan som vill prova på Melodifestivalen.