Streama sport – Spelsidorna bjuder på livestreaming

Om du tycker om att betta på sport så finns det ingen tvekan om att upplevelsen blir bättre när du kan se vad som händer. Sportsbetting är bäst live, och genom att streama sport får du den bästa och smidigaste upplevelsen. Idag finns det mängder av streaming plattformar på nätet, och så har vi ju så klart också TV. Men visste du att du också kan streama sport hos bettingsidorna; och att det är helt gratis? Så det behöver inte oroa dig om du är på resande fot och inte har tillgång till en TV eller dator. Passa på att streama sport hos bettingsidor på nätet, helt gratis!

Streama sport när du bettar hos

Spelsida
Bonus
Betyg
Spela
1
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2
100 cash free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Liveodds, livestreaming och cash out

Bettingsidor på nätet har en tuff konkurrens och måste ständigt erbjuda en bättre upplevelse för att fortsätta locka spelare. Så fort en aktör kommer på en riktigt bra funktion så hakar resten på, vilket så klart bara är bra för spelare, som ständigt får fler fördelar. Liveodds var en av de tidigare innovationerna som kom, och idag kan spelare inte ens föreställa sig att spela 1×2 i kiosken innan helgen och vänta flera dagar på att rätta sina spel. Idag är liveodds standard hos alla bettingsidor, och spelare kan till och med stänga sina spel i förväg med cash out funktionen. Den nya flugan hos spelbolagen är att erbjuda kunderna tillgång till livestreaming.

Att streama sport hos spelsidor på nätet är inte bara smidigt, det innebär också att du aldrig behöver missa en match. Ibland kan du också spara in pengar på det, om sidan har köpt rättigheterna till att streama ett evenemang som annars bara finns på betal-TV. Utbudet kan variera ganska mycket. Det är helt upp till spelsidorna vilka ligor och sporter de vill fokusera på, så välj sida med det i åtanke. Det bästa av allt är att det är helt gratis. Det enda som brukar krävas är att du är kund hos spelbolaget, och ibland också att du har placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Ett helt överkomligt pris för att kunna se matchen gratis vart som helst!

Vilka bettingsidor bjuder på streaming?

Idag erbjuder en stor majoritet av svenska bettingsidor streaming, men utbudet kan variera och skilja sig mycket. Eftersom att spelsidorna måste köpa sändningsrättigheterna till ett särskilt evenemang så kan det också vara olika från år till år. Ett undantag till denna regel är om ett spelbolag är huvudsponsor av ett särskilt evenemang; som till exempel Betsson, som är huvudsponsor av SHL och alltid erbjuder streaming på matcherna. Som huvudsponsor så ger Betsson så klart också några av de högsta och bredaste oddsmarknaderna på svensk hockey. Alla spelbolag du hittar i vår topplista erbjuder streaming på en mängd olika sporter från hela världen. Vi rekommenderar att du håller ögonen öppna inför säsongen, så att du vet vilken sida som streamar vilka ligor i år!

Streama sport - Spelsidorna bjuder på livestreaming

Alltid gratis Esport streaming på nätet

Du som tycker om elektronisk sport och att betta på Esport har det ännu bättre. Du kan nämligen titta på alla matcher, ligor och tävlingar från hela världen helt gratis. En stor majoritet av evenemangen hittar du på plattformar som Twitch och Youtube; och det är helt gratis att titta, även om du inte har ett konto. Detta gör att du som vill spela på liveodds inom Esport alltid kan få en suverän liveupplevelse helt gratis. Detta är kanske en av de allra största fördelarna med att betta på Esport online.