OS betting – Betta på vinter och sommar OS

De Olympiska Spelen inträffar vart fjärde år och innebär en spänning som är helt oöverträffad i internationella idrottssammanhang. Åskådarsiffrorna för OS överstiger bokstavligt talat miljarder, och människor från hela världen bänkar sig i soffan för att heja på sin nation. Och vilket bättre sätt kan förgylla att heja på sina landsmän- och kvinnor än att ha en personlig insats i det hela? Plötsligt är det inte bara nationell stolthet på linjen, utan också chansen att vinna pengar. OS betting har därför blivit mycket populärt, och så klart hittar du fantastiska odds hos svenska spelsidor. I den här guiden ska vi titta närmare på att betta på de olympiska vinter- och sommarspelen.

Hitta oddsen på OS hos

Spelsida
Bonus
Betyg
Spela
1
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2
100 cash free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Sommarspelen – Betta på sommar OS

Sommar OS hålls vart fjärde år, och nästa gång är det Tokyo som gäller. Detta OS skulle ha hållits 2020, men kommer p.ga Covid pandemin att inträffa 2021 istället. En sagolik mängd idrotter och discipliner inkluderas i OS, och även om sporterna varierar lite från år till år så kan vi alltid räkna med över 30 olika sporter. Kommande OS i Tokyo kommer att bli särskilt intressant, då ett flertal lite mer moderna sporter kommer att introduceras för första gången. Detta inkluderar skateboard, surfing, sportklättring och karate. Dessutom kommer baseball att återinföras. Förutom dessa nya sporter hittar vi så klart klassiker som fotboll, tennis, landhockey, ridning, rodd, basket, boxning, golf, volleyboll, tyngdlyftning och simsport. Genom OS historia har Sverige lyckats ro hem 145 guld, vilket placerar oss på plats nummer 12 i den internationella rankingen.

Vinterspelen – Betta på vinter OS

Sen 1924 är OS uppdelat i två olika evenemang. Även om sommarspelen alltid varit mer populära globalt så är det vinterspelen vi i norden är mest taggade på. Här är det nämligen vi svenskar, tillsammans med övriga nordbor och skandinaver, som verkligen kan visa vad vi går för. Precis som sommar OS så hålls vinter OS en gång vart fjärde år, dock inte samma år som sommarspelen. Kommande vinter OS kommer hållas i Peking, Kina, 2022. Här bjuds det bland annat på ishockey, skidor, snowboard, bob, curling, skidskytte och skridskor. Sverige är väldigt vassa på just skidsport och hockey, och vi är med våra 57 guldmedaljer den 7e mest framgångsrika nationen i vinter OS. Dock ligger vi ordentligt i lä mot vår granne Norge, som med 132 guld är vintersporternas okrönte konung.

Betta på de Olympiska Spelen

Det är egentligen inte särskilt många speciella odds som introduceras bara för att det är OS: I det stora hela väljer du en sport och bettar på den som du vanligtvis kunnat göra. Däremot går det givetvis att betta på vilken nation som kommer ta flest av någon typ av medaljer, vilket land som får flest medaljer i allmänhet, över/under på antal guld för Sverige, och andra liknande bets. Men för enkelhetens skull rekommenderar vi alltid att du väljer en sport som du tycker om; och spelar på särskilda matcher och tävlingar. Om du till exempel vill betta på fotbollen så funkar det precis som om du bettat på Premier League. Så välj din sport, placera dina bets på Sverige, och heja fram vinsten hemma i TV-soffan!

OS betting - Betta på vinter och sommar OS

Få ut mer av din betting med en bonus

När du ska komma igång och betta på OS rekommenderar vi att du tar del av spelsidornas välkomsterbjudanden. Genom att ta emot en bonus kan du ibland rent av dubbla din insättning. Dina extra pengar kan du använda till att spela på Sverige i en gren du kanske annars inte hade spelat på. Detta gör att det blir roligare att följa alla svenska matcher och tävlingar. Vanligtvis kommer betting bonusar med omsättningskrav, men just nu är det mode med bonusar utan omsättningskrav. Det gör att du kan placera ett spel, vinna, och direkt ta ut dina pengar från spelkontot utan konstigheter. Det kallar vi ett varmt välkommnande!

Oavsett vilken spelsida du blir medlem hos så rekommenderar vi alltid att du läser igenom sidan villkor. Här specificeras exakt vad som gäller för din bonus, och vilka regler sidan har. Det är viktigt att vara medveten om dessa regler innan du sätter igång.