Odds boostare – Boosta dina odds med en betting bonus

Det finns många olika typer av betting bonusar, och odds boostare har alltid varit populärt hos spelare. En odds boostare, som ibland också kan kallas för en profit booster, höjer upp oddsen på en match för att öka spänningen och de potentiella vinsterna. Genom att använda en odds boostare kan du välja att spela med hjärtat, och spela på ditt favoritlag även om det kanske har oddsen emot sig. Därför är det inte konstigt att denna bonus är så populär hos svenska spelare. Vill du veta mer om odds boostare och hur de fungerar kan du scrolla vidare längre ned. Om du känner dig redo att ta emot en betting bonus och börja spela; välj ett spelbolag i vår topplista!

Spelsida
Bonus
Betyg
Spela
1
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
2
100 cash free spins
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
3
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
4
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller
5
100 kr
* 18 + | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Få en odds boostare av spelsidan

Innan bonusar i Sverige blev begränsade så var odds boostare som en del av välkomstbonusen väldigt vanliga. Då kunde du få en odds boostare som du såg i “mina kampanjer”, spara den och använda den på en match som du var sugen på. Det händer fortfarande att det är så idag, men det har blivit mycket mer ovanligt eftersom att spelsidor bara får dela ut en bonus. Vissa spelare väljer därför att betta och spela hos casinon utan licens. Detta rekommenderar dock inte vi, utan tycker det är säkrast att välja en spelsida med svensk licens.

Så hur har spelbolagen gjort för att kunna fortsätta erbjuda spännande odds boostare utan att det räknas som en bonus? Nu för tiden är det vanligare att spelbolag har “dagens odds”, eller något liknande. Vad man egentligen då har gjort är att boosta upp oddsen på en match som att du hade använt en odds boostare. Men eftersom att det inte är en separat bonus som spelare använder själva så räknas detta alltså inte som en extra bonus. Så när du besöker en spelsida, håll koll på dagliga odds och särskilda betting kampanjer; det är där du hittar boostade odds idag!

Hur använder man en odds boostare?

Om du väljer att spela på odds som redan är boostade hos bettingsidan så behöver du inte göra något särskilt; bara placera ditt spel. Om du har turen att få en odds boostare som bonus kan det vara lite annorlunda. Exakt hur det fungerar beror på spelbolaget, då alla bonusar alltid är olika. I regel hittar du antingen ditt boostade odds i “mina erbjudanden”, eller så kan du helt enkelt klicka i en liten ruta där det står “odds boostare”, “boosta odds” eller något liknande när du lägger ditt spel. När oddsen är boostade brukar detta stå på spelkupongen.

Odds boostare - Boosta dina odds med en betting bonus

Olika typer av boostade odds

Som med till exempel free spins och andra bonusar så finns det även olika sorters boostade odds. Ett populärt alternativ är en komboboost. En komboboost erbjuder dig möjligheten att boosta dina odds genom att spela på en särskild kombination som spelbolaget själva har valt ut. Det kan också vara möjligt att få boostade odds genom att betta på flera marknader på samma match. Detta ska du hålla utkik för inför särskilda matcher som drar extra mycket spelare och publik. Då kanske du kan spela på matchens vinnare i kombination med spel på målskyttar, för att få extra bra odds genom din kombination.

Eftersom att det kan skilja sig så mycket mellan olika spelsidor blir det så klart också viktigt att du alltid läser igenom villkoren. Detta gäller oavsett om du spelar med boostade odds, tar emot en bonus, eller bara ska registrera dig som medlem. Läs alltid reglerna och villkoren för att undvika otrevliga överraskningar när det är dags att casha ut, och kom ihåg att spela ansvarsfullt!