Betting på underhållning & specialer

Trots att sport är det som flest spelare väljer att oddsa på finns det mycket annat att upptäcka inom bettingens värld. Ett lysande exempel på detta är underhållning & specialer som är en kategori som ökar allt mer. Kategorin är oerhört bred och innehåller massor av olika alternativ för den som vill ha en annorlunda spelupplevelse med bra odds. Politiska val, musiktävlingar, award shows och väder är några av de mest populära alternativen när det kommer till betting på underhållning och specialer.

Finns mycket att upptäcka hos bettingsidor i Sverige

Hos svenska bettingsidor är utbudet av odds på underhållning och specialer strålande. En kategori som är stor är politiska val. Det svenska riksdagsvalet lockar många spelare till spelbolagen och det finns många marknader att upptäcka. Vem kommer att bli Sveriges nästa statsminister och blir det något parti som får färre än 4%? Vilket block får flest röster och alternativet att lägga över/under antal procent på ett parti eller spela två partier mot varandra i så kallad head to head betting är också ett alternativ.

Också utländska politiska val är ett alternativ som många uppskattar. Det amerikanska presidentvalet är ett sådant alternativ som många tycker är spännande. Odds finns på vem varje delstat utser till president men också alternativ på odds långt innan valet börjat. Våra grannländers val som Norge, Danmark och Finland har också val där det finns bra odds.

Talangtävlingar kan vara roligt att betta på

Spelbolagen i Sverige har många odds tillgängliga och talangtävlingar är ett sådant exempel. Melodifestivalen är det mest kända exemplet i Sverige. Under sex intensiva veckor ska en vinnare utses som får representera Sverige i Eurovision Song Contest. På både ”Mellon” och Eurovision Song Contest finns det mängder med odds och alternativ för den som är sugen. Spela på vem som vinner respektive deltävling eller vilka som når Andra Chansen. Du kan också oddsa på vem som vinner hela tävlingen så fort artistlistan är släppt. På Eurovision Song Contest är möjligheterna till många odds ännu bättre.

Betting på Underhållning & specialer

Men detta är inte de enda talangtävlingarna som finns tillgängliga. I Sverige är Let’s Dance och Idol två mycket populära program där det finns goda bettingmöjligheter. Spela på vem som åker ur nästa veckoprogram eller vem som vinner respektive tävling. Ofta kan du med bra analysförmåga slå oddsen när du följer dessa talangprogram. Stjärnornas Stjärna, Masked Singer och internationella tävlingar som The Voice och Xfactor kan också ha odds tillgängliga.

Betta på vädret

Få folkslag finner samma nöje som att prata lika mycket om vädret som svenskar. Det är inte så konstigt med tanke på hur få dagar det är bra väder i Sverige. Två stycken tillfällen på året är då vädret är viktigast för gemene svensk och det är också då som det finns odds att upptäcka. Blir det regn eller sol på midsommar och vilka delar av landet kommer att få snö på julafton? Du kan också oddsa på om temperaturrekordet kommer att slås under året samt över/under antal millimeter regn som faller under året. Vädret är ett roligt komplement till vanlig betting.

Följ de största galorna

Antal galor som arrangeras under ett år är många. Dessa finns till för att prisa de bästa prestationerna i underhållningsindustrin. I USA är det Oscarsgalan som är den stora höjdpunkten med massor av odds tillgängliga för oss svenskar. Spela på vem som vinner respektive kategori eller vilken film som får flest statyetter under galan. Du kan också oddsa på andra galor som Tony Awards, Golden Globe, Grammy’s och Emmy’s.

Vad gäller svenska galor finns det en drös sådana också. Exempelvis kan du betta på Kristallen, Rockbjörnen, Grammisgalan och Guldbaggen. Varje gala har massor av odds att upptäcka hos olika spelbolag. Hitta bra odds och kom ihåg att göra djupa analyser för att maximera vinstchanserna.