Gör Zlatan comeback i landslaget?

Ryktet har gått länge. Zlatan själv har hintat åt en önskad återkomst till landslaget i intervjuer; Janne Andersson har varit på hemliga möten med fotbollsstjärnan i Italien; Svenska Fotbollsförbundet har avslöjat att positiv dialog har förts med 49 åringen. Enligt nya uppgifter är Ibrahimovics återkomst spikad och klar, men från landslagskaptenen är det fortfarande knäpptyst. Fotbollsförbundet berättar att truppen inför det kommande VM kvalet tas ut den 16e Mars, och vi får nog vackert vänta tills dess med hundraprocentiga besked. Men som snacket går så låter det som att vi kommer att få se Zlatan Ibrahimovic i blågul tröja i kvalmatcherna mot Georgien och Kosovo, samt övningsmatchen mot Estland.

När det kommer till svensk idrott och att promota fotboll, hockey och annat svenskt föreningsliv så finns det få spelbolag som är så passionerade som Betsson. Därför spelar vi på oddsen hos detta svenska spelbolag. Ta emot din välkomstbonus hos Betsson här!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Gör Zlatan comeback i landslaget?

”Jag har inte avslutat min karriär!”

Redan i November började Zlatans blågula comeback bli en snackis i idrottskretsar. Det var då han i en intervju svarade på följande sätt på frågan om han saknade landslaget:

”Om jag saknar det? Såklart. Den som inte saknar det – han har redan avslutat sin karriär. Och jag har inte avslutat min karriär!”

Zlatan har den senaste tiden kämpat med en muskelskada som påverkar hans lår och ljumskar. Skadan kommer enligt Italiensk press att hålla honom bänkad under den kommande Milan – Manchester United matchen den 11e. Om det lilla avbrottet är tillräckligt för att ha honom tillbaka på planen under VM kvalet den 25e Mars återstår att se. Men vi tror och hoppas att vi snart får se Ibrahimovic tillbaka i landslaget med den blågula tröjan på. Du hittar så klart alltid de senaste och viktigaste uppdateringarna om fotboll och svenska spelsidor här hos oss!

Spelsidor.net