Betta på Super Bowl LV (2021)

Betta på Super Bowl LV (2021)

Söndag den 7e Februari 2021 är det dags för den 55e Super Bowl, ett av världens största idrottsevenemang. Super Bowl är avslutet på National Football League (NFL), och nu ska 2020 säsongens champions utses. Evenemanget är ett av idrottsvärldens största och mest spektakulära. Under förra årets Super Bowl rapporterades tittarsiffror på över 100 miljoner under Kansas City Chiefs VS San Francisco 49ers matchen. Utöver amerikansk fotboll i absolut världsklass så är Super Bowl också berömt för sina legendariska reklampauser. Tack vare de höga tittarsiffrorna så har Super Bowl bland de dyraste reklamtiderna i världen, och 30 sekunder under prime-time kan gå på över $5 miljoner dollar. Dessa reklampauser är därför också unika och särskilt påkostade, och gästas ofta av kändisar. Halvtidsunderhållningen är minst ett lika stort spektakel. Från Michael Jackson och New Kids on the Block till Shakira och Jennifer Lopez: Alla vill vara en del av Super Bowl!

Som du säkert förstår så finns det sanslöst mycket att betta på under Super Bowl. Förutom långtidsspel på turneringen, vinnarspel i de olika matcherna och head-to-head mellan stjärnspelarna erbjuder spelbolagen mängder av prop bets. Dessutom erbjuder många spelsidor även betting på reklampauserna och halvstidsunderhållningen. En svensk bettingsida som alltid erbjuder grym betting och snabba liveodds på Super Bowl är Snabbare. Där kan du också få 100 kr i bonus att slänga in ett extra spel för.

Besök Snabbare för att hitta Super Bowl oddsen 2021, och ta emot en betting bonus!
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Super Bowl LV och Covid-19

Det blir ett annorlunda år för Super Bowl detta år. På grund av Covid-19 pandemin begränsas antalet läktarplatser till 22,000, vilket blir den lägsta siffran i evenemangets historia. Men inget ont utan att det har något gott med sig. Det blir dessutom den första gången Tampa Bay Buccaneers får spela en Super Bowl match på hemmaplanen Raymond James Stadium i just Tampa, Florida. Som att inte detta vore nog så är det också 10års jubileum i Super Bowl för Tampas quarterback Tom Brady. Extra intressant blir det också då det är första gången sedan Super Bowl XLV som ett Wildcard lag är med och spelar. Så det är minst sagt ett spännande år!

Du som sitter i Sverige och vill titta- och betta på Super Bowl kan vända dig till antingen TV6 eller ViaPlay. En nackdel med att titta gratis via svensk TV är att reklampauserna ibland inte är tillgängliga. Och just för Super Bowl så är dessa ett måste. För att kunna se dessa måste du ha en amerikansk sändning, och 2021 är det nätverket CBS som sänder evenemanget. Du kan köpa ett NFL Gamepass för att streama det amerikanska evenemanget live och se det som det faktiskt ska upplevas. När du bettar live rekommenderar vi också betting med cashout, vilket gör upplevelsen mer spännande och dynamisk. Och du, glöm inte betting bonusen!

Spelsidor.net